Salata de fructe de iarna

Cand Lady Io a fost la Sibiu a mancat ceva foarte bun la un restaurant: prune fierte in vin rosu cu inghetata de scortisoara. Un deliciu.

Asa ca mama ei a asteptat-o intr-o zi cu o surpriza: ii cumparase niste prune, pe care le fiersese deja in vin rosu, cu zahar si mirodenii (scortisoara, cuisoare).

Lady Io ar fi mancat prunele astea minunate, calde, cu inghetata, dar nu avea. Asa ca a taiat prunele in bucatele, a adaugat niscaiva mere, portocale si banane, a turnat peste ele vinul plin de mirodenii si a purces la mancat. Ceea ce va doreste si dumneavoastra!

Pofta buna!

9 responses to “Salata de fructe de iarna

  1. exact ce vrei sa te astepte acasa cand te intorci zgribulita de la servici! 🙂

  2. si noi ne dorim niste prune din astea 😀

  3. Pingback: cum ne-am dres dupa Revelion: Rollbraten (friptura de porc la cuptor) « Gulaschsuppe. Mai mult decat o simpla supa.

  4. Mai, mai, dar ce minunatii faceti voi doua: transformati niste prune, insipide altfel, intr-un desert savuros….. cred ca ma duc maine la Mega sa vad daca gasesc prune si ma gandesc si la o lingurita mica de frisca peste ele……

  5. Pingback: Inghetata cu scortisoara si prune fierte in vin | Lady Io Is Cooking

  6. Prune si banane inca nu am pus in vin fiert, dar am pus portocale, mandarine si mere. Am sa incerc si combinatia asta 😀

Lasă un comentariu