Omleta postprajitureasca

La multi ani!

Stiu ca nu exista un astfel de cuvant precum cel din titlu. Si totusi, daca va ganditi, cu siguranta vi s-a intamplat de multe ori sa ramaneti cu ceva galbenusuri prin frigider dupa ce ati facut cine stie ce bunatati. Incepe sa aiba sens titlul acum, nu?

Si Lady Io a ramas cu cateva galbenusuri dupa niscaiva ispravi culinare. Asa ca a doua zi de dimineata a mai adaugat inca un ou intreg celor trei galbenusuri si le-a amestecat bine cu o lingura de iaurt de oaie si bivolita si niste resturi de telemea proaspata de capra. Un pic de piper zdrobit a desaarsit compozitia, pe care Lady Io a turnat-o in tigaia incinsa. Aici nu a lasat omleta sa se prajeasca precum o clatita, ci a amestecat pana cand a fost gata.

Omleta a fost foarte buna, avand un gust si o consistenta destul de diferite fata de o omleta obisnuita.

Pofta buna!

Anunțuri

4 responses to “Omleta postprajitureasca

  1. mancaricile astea de recycling 😉 sunt adevarate minuni!

  2. tare inventiva esti tu!ce nu -ti deschizi un restaurant,chiar? 🙂 )))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s