Avem oua rosii. Ce facem cu ele?

Hristos a inviat!

Primul raspuns la intrebarea aceasta este simplu: mancam cu moderatie.

Lady Io prefera ouale fierte cu lamaie, ulei de masline extravirgin, sare si piper.

O alta idee ar fi sosul de mustar facut de Lady Io: mustarul se indulceste cu un pic de miere, se freaca bine cu ulei (de data asta a fost ulei de samburi de dovleac) si apoi i se adauga patrunjelul taiat marunt.

Oricare varianta ati alege, Lady Io este convinsa ca veti fi la fel de incantati ca si ea.

Pofta buna!

Anunțuri

11 responses to “Avem oua rosii. Ce facem cu ele?

  1. hopa, ia spune tu cititorilor de unde ai luat ulei de samburi de dovleac in RO, ca am si eu multi interesati…

    • Paaai, l-am luat de la Salzburg anul trecut 😀 Dar am vazut la plafar, nu stiu daca era exact din asta, dar zicea ca e ulei din samburi de dovleac obtinut prin presare la rece.

      ________________________________

  2. Pingback: Început de roman – Corespondent de Război | VERONICISME

  3. iar s-a pus praful pe blog… 😦

  4. Pingback: S-a deschis căsuţa poveştilor! | Noaptebunacopii's Blog

  5. Pingback: Noaptebunacopii's Blog

  6. Pingback: Căsuţa poveştilor – Lupul şi cei şapte iezi | Noaptebunacopii's Blog

  7. Pingback: Căsuţa poveştilor – Lupul şi cei şapte iezi | Noaptebunacopii's Blog

  8. Pingback: Te colind, române! | Noaptebunacopii's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s