In urma cu cateva luni Lady Io a descoperit Bistro Margot, un blog care nu vorbeste atat de mult despre mancare, cat despre senzatii. In plus, o face cu un farmec deosebit.
Cu entuziasm a descoperit eroina noastra reteta de salade lyonnaise, pe care a adaptat-o la ceea ce avea ea prin bucatarie.
Crutoanele din paine prajita au fost inlocuite cu crutoane din lipie libaneza, iar oaule au fost fierte in coaja. Insa rezultatul a fost acelasi: un deliciu pentru care trebuie sa-i multumim lui Margot.
Pofta buna!
Ce bine arată! 🙂
E si foarte buna 🙂
trebuie sa iti multumesc ca duminica dimineata m-am trezit si nu stiam pe ce sa pun mana sa fac ceva de mancare la pranz.si am gasit salatuca asta speciala.foarte buna a iesit,grozava!!lins tot,furculite si castronel. 🙂
Sa-ti fie de bine! 🙂
cu scuzele de rigoare (probabil ca in noiembrie fie eram in hibernare, fie in sevrajul publicitatzurilor de craciun 😉 ), acum am dat peste aceasta surpriza mi-nu-na-ta, cotrobaind cu drag prin bucataria lui Lady Io. asa ca multumirile vin abia acum. nu pot sa-mi asum creditele pentru aceasta minunatie, dar dragostea mea pentru Franta mai are un motiv sa creasca 😀
Multumirile sunt pentru tine, ca m-ai inspirat. Si in plus, bacon-ul acela taiat fasii se gaseste la Mega Image, e clar din acelasi film 🙂