Quesadilla cu branza de capra si bacon

Acesta este al doilea episod al serialului Quesadilla.

Astazi discutam despre:

– branza de capra (nu se mai gaseste La Colline 😦 )

– bacon usor perpelit in tigaie

– rosii

– ardei rosu

– tortilla

Restul este poveste stiuta: deasupra se pune a doua tortilla, tava se lasa la cuptor pana cand se topeste branza, se mananca in doi timpi si trei miscari si apoi se ling degetele, farfuriile si tava. Cu grija, sa nu va frigeti!

Pofta buna!

Anunțuri

10 responses to “Quesadilla cu branza de capra si bacon

  1. deci OMG! te cred si eu ca lingi si tava dupa 😀

  2. si in cuba se mananca la greu quesadilla 🙂 si mie imi place la nebunie mama ce de-a bunatati ai tu pe aici…fanica si cu mine ne lingem pe bot amandoi 🙂

  3. Multumesc pentru reteta.
    In seara asta o sa incerc o derivata a retetei de aici, in sensul ca o sa folosesc in loc de quesadilla painea ta indiana 🙂 (apropo de alte comentarii, si bunica mea facea ceva asemanator, si o cocea pe plita), iar in loc de bacon o sa pun putina sunculita de-a noastra afumata.

    A, si in loc de branza de capra o sa pun branza de oaie 🙂

    In rest, reteta va fi identica 🙂

  4. Spune-ne si noua, cum ai facut turtele? Sau le cumperi?

    • Le cumpar, se numesc tortilla si sunt 8 intr-o punga, se gasesc in supermarketuri in doua variante: din faina de greu sau de porumb. Daca vrei sa le faci, zilele trecute avea Adi Hadean o reteta.

  5. Eu am făcut-o până acum numai cu pui… dar cred că merită încercat și cu bacon. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s