Somon si legume trase in unt

Somonul, asa cum mai spuneam la un moment dat, este un peste foarte gustos. Si comod, ar adauga Lady Io, care are oroare de oasele de peste mici, subtiri si perfide.

Reteta de astazi este extraordinar de simpla: la cuptor se pune somonul doar cu un pic de sare, mirodenii si apa.

Intre timp, legumele (Lady Io a folosit de aceasta data legume congelate) sunt puse intr-o tigaie, unde se perpelesc bine, iar la final se adauga o bucata sanatoasa de unt.

Rezultatul este acesta, si va garantez ca merita incercat:

Pofta buna!

Anunțuri

5 responses to “Somon si legume trase in unt

  1. maine serios ca imi cumpar si eu peste, ca m-ai zapacit 😀

  2. Pingback: Nu ştii ce pierzi, Iulia! « Link-Ping

  3. uite vezi de ce vin si citesc cu placere blogul tau?ai niste retete minunate si niste poze ca saracu’ Fanica,daca nu eram atenta,incepea sa linga monitorul.si imi mai place ca retete de aici sunt sanatoase,cu putine grasimi si explicatii foarte detaliate.frumos,felicitari!
    p.s.a zis Fanica sa-i opresti si lui o bucatica,nu de alta dar somonul e una din mancaricile lui preferate.aaaa..si pupici la roscatica,lui chitirel:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s