Pui cu naut

Lady Io are o adevarata pasiune pentru naut in ultima vreme, ati remarcat?

Pentru aceasta mancare a folosit:

– piept de pui

– 7 spices (mix de condimente arabesti)

– ulei de masline extravirgin

– vin

– sare, piper, pul biber (ardei iute rosu zdrobit)

– ceapa si usturoi verde

– naut la conserva

Pieptul de pui a fost taiat in cubulete si apoi scufundat intr-o marinata alcatuita din ulei de masline, vin, condimente, usturoi verde. Puiul a fost lasat la marinat cam o ora in frigider.

Lady Io a calit cu apa si ulei ceapa verde, apoi a adaugat puiul cu tot cu marinata.

In timp ce puiul se face in tigaie, amestecat din cand in cand pentru a nu se lipi, Lady Io a fiert nautul cu condimente.

Finalul a fost unul fericit si gustos.

Pofta buna!

PS: Va invit sa cititi o noua cronica de restaurant pe Bucurestiul de vis: Divan, restaurant cu specific turcesc.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s