Mancare de naut

Ce faci cand nu mai ai prin casa nimic proaspat? Folosesti conservele din dotare. Cam asta a facut Lady io intr-o zi in care s-a trezit cu frigiderul gol si cu niciun fel de chef de mers la cumparaturi.

A gasit totusi niste ceapa, pe care a taiat-o marunt si a calit-o cu un pic de ulei de masline si un pic de apa, apoi a turnat deasupra doua conserve de naut impreuna cu doi-trei catei de usturoi.

Apoi a turnat deasupra conserva cu rosii decojite, un pic de sare, 7 spices (mixt de condimente arabesti), un pic de piper zdrobit si de pul-biber (ardei rosu iute), dar si niste ardei rosu uscat.

Mancarea a fost foarte gustoasa, chiar daca a fost facuta numai din ingrediente conservate.

Daca ar fi vrut sa o faca perfecta, Lady Io ar fi folosit rosii adevarate in locul celor din conserva si ardei kapia in locul celor uscati.

Anunțuri

4 responses to “Mancare de naut

  1. mihaela patrascanu

    vai ce buuun…aici in italia se foloseste mult nautul imi place si mie..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s