Friptura de cartofi

Adica fara carne – pentru momentele in care nu aveti chef de carne, va faceti vegetarieni sau tineti post.

Se pun intr-o tava mare (Lady Io a pus char in tava aragazului) cartofii taiati rondele, multe rosii despielitate si taiate in cubulete, mult usturoi taiat marunt. Se adauga ierburi (Lady Io a folosit un amestec de busuioc, oregano, cimbru si rozmarin), piper si boia sau ardei iuti uscati, un pic de sare.

Se mai adauga cateva lingurite de ulei de masline, un paharut de apa (altfel se usuca prea tare cartofii) si se baga la cuptor, unde se lasa pana cand, la marea incercare a intepatului cu furculita, cartofii se declara invinsi.

Rezultatul arata asa si este delicios:

a si este delicios:
Anunțuri

2 responses to “Friptura de cartofi

  1. noi tocmai am pus niste cartofi la copt – acum, pana nu vine primavara :), ca sa ii mancam cu jumarele, crema de branza si carnati. iupeeeeee, calorii :D!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s