Friptura de porc cu sos de mustar

Lady Io nu mananca foarte des carne de porc. Insa intr-o zi i s-a facut pofta si a cumparat cateva felii.

A pregatit o marinata din mustar, zeama de lamaie, miere si un mixt de condimente arabesti numit 7 spices sau 7 pipere, cu care a uns bine de tot carnea si a lasat-o la marinat vreo 2 ore, in frigider.

A scos apoi carnea din frigider si a trantit-o, cu tot cu marinata, intr-o tigaie, unde a intors-o de pe o parte pe alta pana cand s-a facut.

Garnitura era si ea pregatita: paste de orez calite impreuna cu ceva legume. Rezultatul a fost aratos si gustos.

Pofta buna!

7 responses to “Friptura de porc cu sos de mustar

  1. combinatia miere+condimente arabesti cred ca a facut senzatie!

  2. ce mancarica gustoasa!eu nu am incercat niciodata combinatia asta cu miere si carne,mi-e cam teama. 🙂 cum sunt pastele de orez,iti plac?am auzit ca nu-s foarte indicate a le pregati cu sos pentru ca nu se lipeste deloc de pasta(acum nu stiu daca e adevarat,iti spun si eu ce am auzit) dar asa cu verdure cred ca e alta treaba.m-ai facut curioasa,o sa incerc si eu 🙂

  3. Combinatia de miere cu carne e foarte buna atata vreme cat nu transformi mancarea in prajitura 🙂
    Pastele de orez imi plac foarte mult. Cred ca e posibil sa fie adevarat ceea ce se spune despre sos, in sesnul ca nu poti inlocui pastele clasice de grau cu ele. Ele merg insa in alte combinatii – cu legume, cu carne. Se calesc un pic, nu se fierb pur si simplu.

  4. mierea si mustarul fac minuni pentru carnea de porc. yum!

  5. Pingback: Un an … | Noaptebunacopii's Blog

Lasă un răspuns către Margot Anulează răspunsul